Direktlänk till inlägg 20 april 2014
Vit chokladpassion
4 portioner
Ingredienser:
3 äggulor
1 msk socker
1 lime
100 g vit choklad
2 dl vispgrädde
Garnering:
Passionsfrukt
Blåbär
Rivet skal från lime
Gör så här:
Vispa äggulor och socker pösigt.
Tvätta limefrukten noggrant och finriv det ytterstagröna på skalet.
Smält choklad i micron eller över vattenbad och blanda sedan ner den i äggsmeten tillsammans med det rivna limeskalet.
Vispa grädden och vänd ner i ägg och chokladkrämen,lite i taget.
Fördela i portionsglas och ställ i kylen i 2-3 timmar.Toppa med passionsfrukt och blåbär vid servering.Strö över lite rivet limeskal.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 |
|||||||
|