Direktlänk till inlägg 19 juni 2014
Grillad älg entrecote
4 portioner
Ingredienser:
Ca 700 g älg enrcote
Marinad:
3 dl rödvin
3 msk chilisås
3 msk farinsocker
2 msk soja
Tillbehör:
Sparris
Morötter
Färskptatis
Halloumi
Tomat
Balsamcovinäger
Salt och peppar
Kryddsmör
50 gram smör, 3 vitlöksklyftor, 1 msk persilada.Blanda i hop och ställ i kylskåpet.
Gör så här:
Blanda marinaden och marienra köttet i minst 5-6 timmar.Köttet ska vara rummpurerat när du lägger det på grillen. Pensla köttt med mrinden.Köttet blir godas omdu inte grillar det för länge.
Grilla tllbehören samtidigt som du grillar köttet.
Servera med kryddsmöret.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 |
|||||||||
|