Direktlänk till inlägg 19 april 2017
Skinkröra och äpple
ca 16 snittar
Ingredienser:
1 1/2 dl créme fraiche
60 g rökt hackad skinka
1/2 dl tärnat äpple
1 tsk finhackad rosmarin
1/2 tsk svartpeppar
Topping:
1/2 tärnat äpple
1 tsk färskpressad citronjuice
färsk rosmarin
4 skivor ljust formbröd
Gör så här:
Blanda i hop créme fraich med skinkan,äpple,rosmarin och svartpeppar.
Blanda i hop toppingen.
Skär bort kanterna på bröfet och dela varje skiva i fyra delar.
Klicka på skinkröran och toppa med äpplena och färsk rosmarin.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
|