Direktlänk till inlägg 1 oktober 2018
Lövbiff med dijon- och dragonhollandaise, äpple och grönkål
2 portioner
Ingredienser:
500 g potatis
1 tsk salvia
salt
svartpeppar
olivolja
25 g smör
Dijon- och dragonhollandaise:
1 äggula
1 msk dijonsenap
1/2 tsk vitvinsvinäger
1/2 dl grekisk yoghurt
2 tsk torkad dragon
3/4 krm salt
svartpeppar
1/2 äpple
1 schalottenlök
olivolja
1 tsk torkad salvia
300 g lövbiff
1/2 tsk salt
svartpeppar
1/2 äpple
100 g grönkål
olivolja
salt
Gör så här:
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|