Direktlänk till inlägg 22 december 2020
Ingredienser:
300 gram vit choklad
1 dl vispgrädde
0,5 gram saffran
1 st citron
50 gram Mat & Bak smör
1 dl Riven Kokos
Gör så här:
1. Grovhacka chokladen.
2. Koka upp grädde och saffran i en kastrull. Ta av från plattan och låt svalna något.
Tillsätt chokladen och blanda om så att den smälter.
3. Tillsätt rivet citronskal och smör och vispa med en elvisp tills smöret har blandats ut.
Låt kallna och täck med plastfolie. Ställ in i kylen och låt stelna i ca 3 tim.
4. Forma små tryfflar och rulla i kokosflingor.
Ät och njut
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|