Direktlänk till inlägg 25 februari 2013
Lammkorv med harissayoghurt
4 portioner
1.Koka pärlcous cousen enligt anvisningen på förpackningen med buljongtärningen.
2.Skala löken, skär den och zucchinin i skivor. Stek dem i 1 msk olivolja och krydda med salt och peppar. Lägg fräset på en tallrik. Stek korven i 1 tsk olivolja.
3.Blanda yoghurt med pressad vitlök, spiskummin, sambal oelek, tomatpuré, paprikapulver och finrivet citronskal efter smak. Smaka av med salt och peppar.
4.Skär tomaterna i små tärningar.
5.Blanda de stekta grönsakerna med cous cous, tomat och spenat.
6.Servera korven med pärlcous cousen och yoghurten.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | ||||||
|