Alla inlägg under april 2013
Svamppasta med kotletter
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Viltfärsbiffar med lingon- och rödkålssallad
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Citronbakad lax med krämig paprika- och potatissallad
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Rökig kycklinggryta med svamp
4 portioner
Lycka till
/Carina
Toskansk tomatpasta
4 portioner
Lycka till
/Carina
Chokladpannacotta
4 portioner
Ingredienser
2dlvispgrädde
2msksocker
100gmjölkchoklad
2 st gelatinblad
Gör så här
1.Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.
2.Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.
3.Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
4.Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt. Servera med färsk frukt, gärna hallon.
Lycka till
/Carina
Grönärtsoppa med vitlöksbröd
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Lördags brunch
4 portioner
Äggröra med bacon och rostat bröd
Så här gör du
Blåbärsplättar
Så här gör du
Hallon- och jordgubbssmoothie
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
|||
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 | 30 |
||||||||
|