Direktlänk till inlägg 11 november 2015
Thaigryta på älgfärs med broccoli och ris
4 portioner
Ingredeienser:
4 portioner jasminris
500 g älgkalvfärs
1 msk olja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 burk (490g) thai curry cooking sauce
250 g broccoli
Gör så här:
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Stek färsen i olja i en gryta.Krydda med salt och peppar.Häll över cooking sauce och låt sjuda några minuter.
Skär broccolin i små buketter och skiva stammen.Låt koka i saltat vatten ca 3 minuter.
Servera färssåsen med ris och broccoli.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 |
13 |
14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|