Direktlänk till inlägg 26 januari 2020
Glutenfritt fröknäcke
Ingredienser:
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
2 dl majsmjöl
1 krm salt
1/2 dl olivolja
2 1/2 dl kokande vatten
flingsalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Tillsätt olja och rör om.Koka upp vattnet och häll i det.
Rör om allt ordentligt till en jämn smet.Bred ut smeten jämnt på en plåt med bakplåtspapper.
Strö över flingsalt.Grädda brödet mitt i ugnen i ca 70 minuter.
Låt det kallna innan du bryter det i lagom stora bitar.
Ät och njut
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | |||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|